Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα και του δάγκωσε το πέος

Το θύμα τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα προκαλώντας του αφόρητο πόνο και αιμορραγία για να γλιτώσει

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, θα καθίσει στις 11 Ιουνίου 2018, ένας κατηγορούμενος από τη Σλοβακία για βιασμό ομοεθνούς του.

Η φερόμενη ως θύμα ταξίδεψε στην Κω την 24η Ιουνίου 2013 προκειμένου να εργαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο νησί.

Την 25η Ιουνίου 2013 λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μπροστά από το ξενοδοχείο της μαζί με μια φίλη της, τις συνάντησε ο κατηγορούμενος, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στο νησί μαζί με την σύντροφό του και διέμενε στο ίδιο συγκρότημα.

Την στιγμή εκείνη ήταν μόνος του και επέβαινε σε μοτοποδήλατο. Όταν η φίλη της επιβιβάστηκε σε λεωφορείο, της πρότεινε να πάνε βόλτα. Παρότι ήταν αρχικώς διστακτική στην πορεία συμφώνησε και μετέβησαν στο Τιγκάκι.

Σύμφωνα με την Δημοκρατική, ο κατηγορούμενος φέρεται να την παρέσυρε σε ερημική και σκοτεινή τοποθεσία να έβγαλε το παντελόνι του και να της ζήτησε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε και όταν έφυγε, ο κατηγορούμενος την έπιασε από τα μαλλιά και την εξανάγκασε σε πεολειχία.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής του δάγκωσε το πέος και στη συνέχεια τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας του αφόρητο πόνο και αιμορραγία.

Ο δράστης παραδέχεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ομοεθνή του πλην όμως ισχυρίζεται ότι τον δάγκωσε, λέγοντας του περιπαιχτικά ότι το έκανε για να την θυμάται, ενώ διατείνεται ότι τα κίνητρά της για την υποβολή της μήνυσης είναι οικονομικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.