Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δεν ξέρει ότι σκοτώθηκαν οι φίλοι του... Τραγικό πρόσωπο του δυστυχήματος με το ταχύπλοο στα Σφακιά ο επιζών

Μία μέρα έχει περάσει από την κηδεία των δύο αδελφών που έχασαν τη ζωή τους, μαζί με ένα φίλο τους στο ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στα Σφακιά.
Ο 31χρονος επιζών της τραγωδίας ακόμη δεν έχει πληροφορηθεί για το χαμό των τριών φίλων του, προσπαθώντας -για την ώρα- να επουλώσει τα τραύματα που προκάλεσε στο σώμα του η μοιραία σύγκρουση του ταχύπλοου σκάφος στο οποίο επέβαιναν σε βράχια.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων φέροντας πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη. 

Προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω η υγεία του, «υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. 

Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος», δήλωσε στο Neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Ζουρίδης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.