Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 21/05 έως 27/05



ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε βιαστικές ενέργειες ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τον τομέα των οικονομικών σας, φροντίστε περισσότερο την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε και προσπαθήστε να αποφύγετε νέα έξοδα. Μπορείτε να προχωρήσετε ευκολότερα νομικές σας υποθέσεις αλλά και θέματα εγγράφων όπως και νέα σας σχέδια, αρκεί να κινηθείτε με σταθερά βήματα και ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα, επηρεάζονται αρκετά οι τομείς των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σας, σε αυτούς τους τομείς προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί πριν συζητήσετε σημαντικά θέματα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορείτε ευκολότερα μέσα σε αυτή την εβδομάδα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε, αλλά και να βάλετε έναν καλύτερο προγραμματισμό σε όσα θέλετε να κάνετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις, βρείτε τις ισορροπίες με τον σύντροφο σας αν είστε σε μακροχρόνια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Νέες ιδέες που έχετε μπορούν να βοηθήσουν αρκετά να προχωρήσετε σχέδια, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα μπορούν να ευνοήσουν τα σχέδια σας και να σας συμβουλέψουν σωστά. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας αλλά και τη διατροφή σας, έχετε ανάγκη από μία ανανέωση και αυτή η εβδομάδα το ευνοεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, φροντίστε περισσότερο τον τομέα των σχέσεών σας και ιδιαίτερα τα ερωτικά σας, ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους μετράει πολύ, έτσι δείξτε θετική διάθεση σε όσα θέλετε να συζητήσετε αλλά και να κάνετε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιες δυσκολίες στον τομέα των οικονομικών σας θα χρειαστούν αρκετή υπομονή από μέρους σας για να τις ξεπεράσετε και να ισορροπήσετε εκκρεμότητες που έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα. Μπορείτε όμως να προχωρήσετε ευκολότερα θέματα επαγγελματικών σας αλλά και να ισορροπήσετε τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ:

Ελέγξτε καλύτερα μέσα σε αυτή την εβδομάδα νέα σχέδια αλλά και όσα αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορεί να σας δυσκολέψει. Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε συναισθηματικά πριν από αποφάσεις αλλά και να είστε απόλυτα βέβαιοι πριν κάνετε σημαντικές συμφωνίες ή υπογράψετε συμβόλαια. Στα συναισθηματικά σας, το σημαντικό είναι να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε όσα νιώθετε και να συζητήσετε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα, ώστε να λύσετε θέματα που μπορεί να σας μπερδεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Θέλετε να προχωρήσετε θέματα στον τομέα των επαγγελματικών σας, όμως θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερά βήματα για να πετύχετε τις προσδοκίες σας. Προσέξτε περισσότερο την επικοινωνία σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας και προσπαθήσετε να χειριστείτε καλύτερα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, βρεθείτε με πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν την ψυχολογία σας και συμβουλευτείτε όσους εμπιστεύεστε στα νέα σχέδια που θέλετε να ξεκινήσετε. Φροντίστε νομικές σας υποθέσεις, αλλά και τακτοποιήστε εκκρεμότητες πριν ξεκινήσετε νέα σχέδια ή νέα πράγματα στον τομέα της εκπαίδευσης.

ΖΥΓΟΣ:

Κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεσή σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην αγχώνεστε και απλά να βάλετε ένα καλύτερο πρόγραμμα σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Με αισιοδοξία θα καταφέρετε περισσότερα, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, μπορείτε να ευνοηθείτε αρκετά από συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αφοσιωθείτε αυτή την εβδομάδα σε αυτά που θέλετε να προχωρήσετε και αποφύγετε να στηριχτείτε σε τρίτους, διότι οι συνεργασίες σας ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας πρόκειται να δοκιμαστούν. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με όσα μπορείτε μόνοι σας να καταφέρετε, σίγουρα έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε νέα σας σχέδια και να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσέξτε αρκετά τη διάθεσή σας και την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και να κάνετε δραστηριότητες που μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση σας. Το σημαντικό είναι να μην απομονώνεστε και να μοιραστείτε όσα νιώθετε. Μην επιβαρύνετε περισσότερο τον εαυτό σας και εστιάστε μόνο στα σημαντικά ζητήματα. Στα συναισθηματικά σας, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετές καταστάσεις προχωρώντας με περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και αισιοδοξία που θα σας βοηθήσει, ώστε να έχετε την αποδοχή άτομα που σας ενδιαφέρουν και ένα ανανεώσετε σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και όσα επιθυμείτε να πετύχετε θα πρέπει να κινηθείτε με ισορροπημένη ψυχολογία. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι μπερδεμένα σε θέματα σχέσεων και να θέλετε να τα εξετάσετε περισσότερο, προσπαθήστε όμως να μην είστε βιαστικοί. Αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν συζητήστε τα, ώστε να βρείτε λύσεις. Ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον τομέα των επαγγελματικών σας αλλά και όσα πρέπει να προχωρήσουν, βάλτε τα δυνατά σας και κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα, φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας ιδιαίτερα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και να χειριστείτε καλύτερα θέματα που μπορούν να αφορούν συγγενείς ή θέματα με το σπίτι σας. Στα επαγγελματικά σας, αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις για σχέδια που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει, σκεφτείτε πιο θετικά για να πετύχετε περισσότερα. Μπορείτε να ευνοηθείτε από νέες επαφές και να κάνετε νέα πράγματα, μόνο που θα πρέπει να μην αμελείτε υποχρεώσεις που ήδη έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Κάθε πρόκληση που μπορεί να υπάρξει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, θα την αντιμετωπίσετε καλύτερα αν κινηθείτε πιο αισιόδοξα και με μεγαλύτερο δυναμισμό, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά και σε νομικές υποθέσεις ή θέματα με το δημόσιο. Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε για να προχωρήσουν καλύτερα τέτοιου είδους ζητήματα, όμως μην είστε βιαστικοί σε όσα θέλετε να κάνετε. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε συμβουλές και από άτομα τα οποία γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας ευνοούνται περισσότερο μέσα σε αυτή την εβδομάδα, έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε καλύτερα θέματα που υπάρχουν μέσα σε συνεργασίες αλλά και να προχωρήσετε νέα σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.