Σάββατο 26 Μαΐου 2018

«Ρινγκ» έγινε η συνάντηση Δάντη - Μπαλτζή στο ΘΕΜΑ 104,6: Τα πάνελ, το πισώπλατο χτύπημα και οι εξηγήσεις

Από το πρώτο λεπτό η κουβέντα των δύο άλλοτε συνεργατών ήταν σε τεταμένο κλίμα!

Μια συνάντηση... εκρηκτική έγινε σήμερα στο ΘΕΜΑ FM 104,6. Ο Χρήστος Δάντης και η Sunny Μπαλτζή διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο ραδιοφωνικό πλατό με αφορμή το τραγούδι «κ@ρ@@λ@ σε μισώ». 

Στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χρήστος Δάντης... σήκωσε τα μανίκια του και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σουρτούκες» με τη Sunny Μπαλτζή και την Πολίνα Τόλη. 
Από την αρχή η κουβέντα των δύο άλλοτε συνεργατών ήταν σε τεταμένο κλίμα με τον τραγουδιστή να λέει ευθέως στη στιχουργό ότι θεώρησε «πισώπλατο χτύπημα» το γεγονός ότι η Sunny δημοσίευσε τις απόψεις της για το νέο κομμάτι του στο Facebook. Οι δυο τους δεν μάσησαν ούτε λεπτό τα λόγια τους και μίλησαν ακριβώς όπως ένιωθαν παρά το γεγονός πως στο ραδιοφωνικό στούντιο βρίσκονταν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι που ήθελαν να καταγράψουν τη συνάντησή τους. 
«Όλες αυτές οι αντιδράσεις και το μέγεθος τους ξεκίνησαν από τα δικά σου σχόλια και τα σχόλια δύο- τριών καλλιτεχνών όπως η Σοφία Βόσσου. Το τραγούδι δεν το έβγαλα για λόγους εντυπωσιασμού. Ο στίχος κάθε φορά... φοράει την εποχή του και αυτό το γνωρίζεις εσύ καλύτερα απ' όλους. Γιατί δεν με πήρες ένα τηλέφωνο να μου πεις τις απόψεις σου; Θεωρώ ότι ήταν πισώπλατο χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης. 
«Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση. Πρόκειται για ένα τραγούδι που δεν καταλαβαίνω το ύφος του. Αν ένας μεγάλος καλλιτέχνης, σαν εσένα,  χρησιμοποιεί τέτοια τρικ, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνη. Δεν μου ταιριάζουν τα τρικ. Ειλικρινά η λέξη με αφήνει παντελώς αδιάφορη. Δεν με σοκάρει! Αν το τραγούδι ήταν ακόμα στο studio, πίστεψε με θα σε είχα πάρει τηλέφωνο για να σε σταματήσω. Όμως από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν θεώρησα ότι έπρεπε να το κάνω», του απάντησε η ταλαντούχα στιχουργός με τον τραγουδιστή να συνεχίζει επιμένοντας ότι τον πλήγωσε το γεγονός ότι δεν τον πήρε τηλέφωνο και πως στο παρελθόν η Sunny έχει κάνει επαγγελματικές επιλογές που δεν τον έβρισκαν σύμφωνο, όπως όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε πάνελ  τηλεοπτικής εκπομπής. 


«Εγώ όταν σε είδα πανελίστρια δεν σε έκρινα δημόσια, επειδή δεν μου άρεσε. Επιμένω πως θα ήθελα να με πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αυτό που λες είναι ρατσιστικό. Τι κακό έχει να είσαι πανελίστας; Δηλάδη αν δούλευα σε φαστφουντάδικο και έφτιαχνα μπέργερ; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατι το λές αυτό. Καμία δουλειά δεν είναι υποτιμητική Χρήστο μου», απάντησε με τη σειρά της η Sunny. Η κουβέντα συνεχίστηκε σε τεταμένο κλίμα με την Πολίνα Τόλη, να προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση σε ρόλο... πυροσβέστη. 

Δείτε το βίντεο:


κάντε κλικ εκεί που λέει δείτε το βίντεο και παρακολουθήστε το μέσω Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.