Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Yπάρχει ένα σημείο που παραμελείς να φιλήσεις όταν κάνεις στοματικό σεξ στο σύντροφό σου

Και όμως είναι αυτό που θα κάνει το blow up…
Για το στοματικό σεξ έχουν δοθεί πολλές συμβουλές και δε θα πάψουν ποτέ να δίνονται. 


Αυτό δείχνει ότι όσο κι αν οι γυναίκες μερικές φορές το αποφεύγουν, οι άντρες το λατρεύουν και τελικά εκείνες θέλουν να το μάθουν καλύτερα για να βελτιώσουν τη σεξουαλική επικοινωνία μεταξύ τους ακόμα κι αν για τις περισσότερες μπορεί να μην είναι και το καλύτερό τους.

Ακριβώς επειδή οι γυναίκες το βαριούνται λοιπόν, δεν έχουν επενδύσει ιδιαίτερα σε αυτό, αλλιώς θα γνώριζαν πως το στοματικό σεξ σε έναν άντρα δεν αφορά μόνο στο πέος του και στους όρχεις αλλά στην ευρύτερη περιοχή των γεννητικών του οργάνων που συμπεριλαμβάνουν το εσωτερικό των μηρών ψηλά στους προσαγωγούς, το περίνεο – που είναι η επιφάνεια ανάμεσα στην ηβική σύμφυση και στον κόκκυγα – ακόμη και στον πρωκτό, αφού όλα αυτά μαζί αποτελούν σημεία ερεθισμού ενός άντρα κατά τη διαδικασία του στοματικού σεξ.

Εμείς εδώ θα επικεντρωθούμε στη σημασία που πρέπει να δίνει μια γυναίκα στην περιοχή του περίνεου, το οποίο είναι η επιφάνεια η οποία αν ερεθιστεί κατάλληλα θα προσφέρει ξεχωριστή και πρωτόγνωρη ηδονή στον άντρα. 

Όταν κάποιος δεν το έχει ξαναβιώσει να ερεθίζεται είτε με χάδια, είτε με φιλιά μπορεί στην πρώτη επαφή να αισθανθεί άβολα ή και να νιώσει ότι γαργαλιέται, όμως αν το άγγιγμα γίνει σωστά πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε απόλαυση.

Καλό είναι να ξεκινήσετε με ένα άγγιγμα σίγουρο αλλά όχι δυνατό, ούτε όμως και ελαφρύ ώστε να μπορέσει να ενοχλήσει. Η χρήση λιπαντικού κατά τη διαδικασία του hand job διευκολύνει κάθε κίνηση και σαφώς βοηθάει και στην περιποίηση του περίνεου. Ελαφρύ μασάζ, φιλιά και περάσματα με τη γλώσσα είναι ο ιδανικος συνδυασμός ερεθισμού του περίνεου για ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Θα βοηθήσει επίσης η χρήση ενός μίνι δονητή όχι για διείσδυση, αλλά για διέγερση του σημείου με τη δόνηση που προκαλεί και μάλιστα, όχι με τη συνεχόμενη, αλλά με την παλμική.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.