Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Κατέρρευσε συναισθηματικά ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί! (vid)Τις τελευταίες ημέρες, η Όλγα Φαρμάκη είχε απομονωθεί, κάτι που και οι συμπαίκτες της στο Survivor 2 είχαν διαπιστώσει, με την Κατερίνα Δαλάκα να δείχνει πιο ανήσυχη από όλους για την ψυχολογική κατάσταση της φίλης της μιας και είναι δύο πολύ καλές φίλες.

Η όμορφη blogger και παίκτρια των Διασήμων μάλιστα, κατέρρευσε συναισθηματικά. Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα καθώς όπως είπε είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι και νιώθει ευάλωτη ενώ δεν έκρυψε ότι το παιχνίδι είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχει βιώσει η ίδια. 

Τη συγκεκριμένη στιγμή λοιπόν, η Όλγα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, κάτι που κατάλαβαν απόλυτα οι συμπαίκτες της καθώς γνωρίζουν καλά πως ζύγισε πολύ τα πράγματα εκείνη για να καταλήξει σε αυτή την απόφαση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.