Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Βίντεο σοκ από τη «χημική επίθεση» στην Ανατολική Γούτα - Δηλητηριάστηκαν δεκάδες παιδιά

Σύμφωνα με διασώστες, τουλάχιστον 42 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ δεκάδες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση
Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 70 νεκρούς - Επίθεση Τραμπ σε Πούτιν, Ιράν και Ομπάμα, τους οποίους κατονομάζει ως «υπεύθυνους»


Αποτροπιασμό προκαλούν στη διεθνή κοινή γνώμη οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν τις ολέθριες συνέπειες της χθεσινής επίθεσης των κυβερνητικών δυνάμεων στην ανατολική Γούτα της Συρίας, κατά την οποία - σύμφωνα με ορισμένες ΜΚΟ - έγινε χρήση χημικών όπλων.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα σωστικά συνεργεία και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων εμφανίζονται οι ματωμένες σοροί δεκάδων θυμάτων. Μερικά απο τα πιο σοκαριστικά πλάνα δείχνουν μικρά παιδιά να αγωνίζονται να πάρουν ανάσα ή να βγάζουν αφρούς από το στόμα, δηλητηριασμένα από τα τοξικά αέρια. 

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον 42 άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά τις χθεσινές επιθέσεις ενώ εκατοντάδες άτομα εμφανίζουν συμπτώματα που υποδηλώνουν δηλητηρίαση από οργανοφωσφορικές ενώσεις.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.