Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Συνάντηση με νόημα: Τον Άδωνι είδε ο Καραμανλής



Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του αντιπροέδρου της ΝΔ τηλεφωνικά και κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στον κ. Γεωργιάδη αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε «εξαιρετικό» κλίμα, ενώ από το γραφείο του κ. Καραμανλή απλώς επιβεβαιώνεται η συνάντηση.

Ως προς το περιεχόμενό της, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και υπήρξε μάλιστα και ταύτιση απόψεων.

Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά, είχε αναφέρει ότι «ο κ. Καραμανλής είναι στη γραμμή που είναι η ΝΔ. ΝΔ είναι ο άνθρωπος, όλα αυτά που ακούτε περί σχέσεων Καραμανλή με τον Τσίπρα είναι τρίχες», προσθέτοντας ότι «όλη αυτή η προσπάθεια να χρεώνουν στον κ. Καραμανλή διάφορα πράγματα από ένα σημείο και έπειτα είναι πάρα πολύ ενοχλητική».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.