Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Ο πρώην Βασιλιάς Κωνσταντίνος πουλάει το σπίτι του στο Πόρτο Χέλι;Επανέρχονται στην  επικαιρότητα οι έντονες φήμες ότι ο πρώην Βασιλιάς Κωνσταντίνος καταλήγει στην απόφαση να πουλήσει την πολυτελέστατη εξοχική του κατοικία στην τοποθεσία Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, ακριβώς απέναντι από τις Σπέτσες.

Είχε προηγηθεί, προ καιρού, πρόταση αγοράς της πολυτελούς παραλιακής βίλλας, από Άραβα μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος μετέχει σε μεγάλο επενδυτικό σχήμα, που επενδύει σε ξενοδοχεία στην Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Η αρχική αυτή πρόταση, που είχε γραφεί τότε ότι κοστολογούσε την βίλλα στο ποσό των 5 εκατ. €, είχε απορριφθεί από την οικογένεια του τέως Βασιλιά. Μάλιστα, η πρώην Βασίλισσα Άννα – Μαρία είχε υποστηρίξει ότι το σπίτι αυτό έχει αγαπηθεί πολύ από όλα τα μέλη της οικογένειας Γλίξμπουργκ και ,ως εκ τούτου, προσφέρει την δυνατότητα να βρίσκονται όλοι μαζί και να περνάνε ήσυχες οικογενειακές στιγμές, κατά τις περιόδους των διακοπών.

Φαίνεται ότι η επιμονή της Άννας – Μαρίας ήταν εκείνη που έκαμψε τις όποιες αντιρρήσεις και οδήγησε στην άρνηση του Κωνσταντίνου να συμφωνήσει στην πώληση του σπιτιού.


Ο Λιβανέζος που υπερδιπλασίασε την προσφορά.

Να, όμως, που το θέμα της αγοραπωλησίας ξανανοίγει πάλι. Εμφανίστηκε ήδη ένας άλλος υποψήφιος αγοραστής, Λιβανέζος αυτή την φορά, ο οποίος για να δελεάσει την πρώην Βασιλική οικογένεια και να την πείσει να πουλήσει το σπίτι, προσέφερε υπερδιπλάσια τιμή, κοντά στα 10 εκατ. €.


Το ποσό είναι μεγάλο και όπως είναι ευνόητο έβαλε σε σκέψεις όλα τα μέλη της οικογένειας. Αλλά, τι ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτό το σπίτι, ώστε να γίνεται συζήτηση να πουληθεί σε αυτήν την τιμή;

Η εξοχική βίλλα του πρώην Βασιλιά Κωνσταντίνου βρίσκεται στον Άγιο Αιμιλιανό, πολύ κοντά στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του ιδρυτή του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού.

Ο Κωνσταντίνος αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι από τον Άραβα επιχειρηματία Μαρκ Σουρσοκ, συγγενή του Σαντρουντιν Αγα Χαν.

Ο Άραβας επιχειρηματίας είχε φέρει αρχιτέκτονες διεθνούς φήμης και τα ακριβότερα υλικά από όλο τον κόσμο για να φτιάξει την παραλιακή έπαυλη που συνδυάζει κλασσικά στοιχεία ιταλικής αρχιτεκτονικής με αραβικούς χαρακτήρες.

Η βίλλα έχει 12 κρεβατοκάμαρες, με εξαιρετικούς χώρους υποδοχής και με διαμόρφωση εξωτερικού χώρου, που αποτελεί κάτι το μοναδικό για την ευρύτερη περιοχή. Διαθέτει ιδιωτική παραλία, πάνω απ΄την οποία βρίσκεται μια τεράστια πισίνα με θαλασσινό νερό.Το σπίτι περιβάλλεται από τεράστιους κήπους, για την διαμόρφωση των οποίων δούλεψαν διάσημοι Ιταλοί και Αμερικανοί αρχιτέκτονες τοπίου, που προσεκλήθησαν ειδικά για αυτό τον σκοπό.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην Βασιλιά Κωνσταντίνου υπογράμμιζαν ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση πώλησης της μοναδικής αυτής ιδιοκτησίας. Άλλες πηγές ‘όμως επέμεναν ότι το θέμα παραμένει ανοικτό γιατί, ο ενδιαφερόμενος Λιβανέζος επιχειρηματίας διακρίνεται για την επιμονή του, με την οποία κατευθύνει τις δουλειές και τις επιχειρήσεις του. Και φροντίζει να αποκτά αυτό που θέλει, ανεξάρτητα από το κόστος που έχει το κάθε πράγμα, που αποτελεί τον στόχο του.πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.