Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Σάκης Τανιμανίδης για Χριστίνα Μπόμπα: «Παντρευόμαστε τον Σεπτέμβριο»!

Ο Mr Survivor μιλά ανοιχτά για το γάμο του που θα γίνει το φθινόπωρο…
Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της γενιάς του. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε δημοσίευσή του στα social media συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων διαδικτυακών φίλων του. Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος για δεύτερη χρονιά «ξενιτεύτηκε» για τις ανάγκες του «Survivor», συνεχίζοντας να δικαιώνει το κανάλι, τον ΣΚΑΪ, που του εμπιστεύτηκε την παρουσίαση του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης.

Αυτή την περίοδο, όμως, βιώνει την απόλυτη επιτυχία όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, καθώς σε λίγο καιρό θα ντυθεί γαμπρός. Και μπορεί πριν λίγο καιρό, η κουμπάρα του ζευγαριού Μαρίνα Βερνίκου να αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα γίνει τον Σεπτέμβρη, τώρα όμως ήρθε η ώρα να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο παρουσιαστής.

Λίγους μήνες πριν ανέβει τα  σκαλιά της εκκλησίας, ο Σάκης Τανιμανίδης μιλά στο «Secret» και τα Παραπολιτικά για τη ζωή του, τα μυστικά της επαγγελματικής του επιτυχίας, αλλά και για τις προετοιμασίες του γάμου του με τη Χριστίνα Μπόμπα. «Παντρευόμαστε τον Σεπτέμβρη», αποκαλύπτει με χαρά και είναι έτοιμος για τα νέα δεδομένα στη ζωή του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.