Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Πόσα πλήρωσε τελικά ο Λιάγκας για τη φάρσα με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο ηθοποιός κάλεσε τον παρουσιαστή στα γενέθλιά του
Μια φάρσα έκανε στις 12 Δεκεμβρίου μέσω ραδιοφώνου ο Γιώργος Λιάγκας είχε ως αποτέλεσμα ο Σπύρος Μπιμπίλας να καταφύγει στα δικαστήρια.


Ο γνωστός παρουσιαστής πήρε στο τηλέφωνο φανοποιό στο Περιστέρι και συστήθηκε ως ο ομοφυλόφιλος Σπύρος Μπιμπίλας.

Η φάρσα, που προκάλεσε αρκετά σχόλια και αντιδράσεις, έγινε στον αέρα με τον Γιώργο Λιάγκα να εύχεται σε «ομοφοβικό φαναρτζή» για τα γενέθλιά του, λέγοντας πως είναι ομοφυλόφιλος και να συστήνεται ως Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δυστυχώς, η συγκυρία το φέρνει να καταφύγω στα δικαστήρια γιατί συγκεκριμένος δημοσιογράφος μου φέρθηκε απρεπώς, δεν τήρησε τους ηθικούς νόμους της ευπρέπειας και γι’ αυτό νομίζω η Δικαιοσύνη πρέπει να βάζει ένα φρένο σε αυτούς που δεν το βάζουν από μόνοι τους», δήλωσε εκείνες τις μέρες ο ηθοποιός και συνέχισε: «Έγινε ένα θέμα με τη φάρσα που έκανε ο κ. Λιάγκας. Θεωρώ ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το όνομά μου με τέτοιο χυδαίο τρόπο είναι ανεπίτρεπτο και πρέπει δημόσια να βγει και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι».

Η δικαστική απόφαση φαίνεται να δικαίωσε τον ηθοποιό με το Γιώργο Λιάγκα να υποχρεώνεται να του καταβάλει 27.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Την αποκάλυψη φέρεται να έκανε ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πάρτι γενεθλίων του.
Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας γιόρτασε τα γενέθλιά του με αγαπημένους του φίλους και μάλιστα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ότι είχε καλέσει και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Κώστας Βενετσάνος, από την πλευρά του, είπε πως πως το ποσό που κατέβαλε ο παρουσιαστής ήταν 27.000 ευρώ, κάτι που δεν διέψευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ναι, τον κάλεσα στα γενέθλιά μου. Δεν νιώθω κακία για κανέναν, απλώς πιστεύω γίνονται λάθη, τα οποία διορθώνονται. Μου έχει στείλει μηνύματα, αλλά στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν μου απάντησε. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ. Ισχύει το ποσό που ακούστηκε. Εγώ δεν είμαι δικομανής, ούτε ήθελα να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Ήθελα να πληρώσει χρήματα που να φανεί ότι με αυτόν τον τρόπο πονάς λίγο, άρα σκέφτεσαι μετά να μην το ξανακάνεις», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.