Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2018



Κριός

Βρίσκεστε πολύ κοντά ώστε να λάβετε εξελίξεις περιμένατε εδώ και καιρό. Οι κινήσεις του παρελθόντος όμως θα καθορίσουν την κατάκτηση των στόχων σας, το ενδιαφέρον και το η προσπάθεια για όσα επιθυμείτε να πετύχετε θα συντελέσουν στην ολοκλήρωσή που θέλετε να έχετε επαγγελματικά και συναισθηματικά. Οι ξεκάθαρες σκέψεις θα βοηθήσουν τις σχέσεις σας, τοποθετήσετε τα πράγματα στην πραγματική τους θέση.

Ταύρος

Το σήμερα για σας είναι το στίγμα για το καλύτερο αύριο. Ότι εκκρεμότητες υπήρξαν αυτό το διάστημα είναι η κατάλληλη μέρα για να τις προχωρήσετε. Στα επαγγελματικά σας είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε περισσότερο σήμερα και αυτό θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα. Τα προβλήματα επικοινωνίας που υπήρξαν στον συναισθηματικό σας τομέα ήρθε η στιγμή να λυθούν.

Δίδυμοι

Μην οδηγείστε στην απαισιοδοξία λόγο κάποιων συγκυριών, έχετε την ικανότητα του ελιγμού και την οξύτητα του μυαλού σας, ώστε να διορθώσετε τα πράγματα και να φέρετε τις θετικές αλλαγές που θα σας εξελίξουν, στον επαγγελματικό και στον συναισθηματικό σας τομέα. Επαναπροσδιορίσετε την στάση σας σε πολλά θέματα και εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας για να καθορίσετε τι σας κάνει ευτυχισμένους και έπειτα να πράξετε κατάλληλα.

Καρκίνος

Η επαγγελματική σας διαίσθηση θα σας οδηγήσει στις κατάλληλες αποφάσεις και στην κατάκτηση των στόχων σας που έχετε θέσει εδώ και καιρό. Μείνετε αφυπνισμένοι σε ευκαιρίες που περνάνε μπροστά σας και η ώρα της επιτήδευσης του στόχου σας πλησιάζει. Μην εστιάζετε σε κριτική τρίτων προσώπων για τα συναισθηματικά σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βγείτε από τους στόχους σας και να χαλάσετε την διάθεσή σας.

Λέων

Μπορείτε να χειριστείτε με καλύτερο τρόπο επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, ο δυναμικός σας χαρακτήρας και το πείσμα σας θα είναι το μέσον που θα φέρει την επιτυχία, προσέξτε μόνο τα έξοδα σήμερα. Η διάθεσή σας είναι πολύ ευχάριστη και την μεταδίδεται στους γύρω σας, έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Παρθένος

Οι εντάσεις έχετε καταλάβει και στο παρελθόν ότι το μόνο που μπορούν να φέρουν είναι καθυστέρηση σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Είσαστε σε θέση λοιπόν να τις περιορίσετε και να τις παραμερίσετε, γιατί να θυμάστε ότι οι χειρότερες αποφάσεις είναι κάτω υπό πίεση και βιασύνη. Μην ξεχνάτε λοιπόν τον στόχο σας και τον τρόπο που χρειάζεται για να τον πετύχετε και συναισθηματικά και επαγγελματικά.

Ζυγός

Γίνετε πιο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας και στις σκέψεις σας, ιδιαίτερα αν θέλετε να προχωρήσετε θέματα που αφορούν νέα σχέδια στα επαγγελματικά ή οικονομικά σας. Σε αποφάσεις χρησιμοποιήστε και την λογική σας όχι μόνο την καρδιά σας. Ζητήστε συμβουλές από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και αποφύγετε να επηρεαστείτε από καταστάσεις που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες.

Σκορπιός

Το πνεύμα ελευθερίας σήμερα σας κυριεύει και κατευθύνει τις κινήσεις σας και τις αποφάσεις σας. Προσπαθήστε να το ελέγξετε γιατί μπορεί να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας και κυρίως τους επαγγελματικούς, θέλετε να αλλάξετε πολλά αυτή τη περίοδο όμως σκέφτεστε καλά τις κινήσεις σας. Η πρωτοπορία για σας είναι το παν σήμερα, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε πρόσωπα που αγαπάτε μετράει πολύ.

Τοξότης

Οι πρωτότυπες ιδέες σας και η οξύτητα του μυαλού σας είναι αποδεκτές και αναγνωρίσιμες από τους γύρω σας, γι’ αυτό μην εντυπωσιαστείτε αν από το περιβάλλον σας , σας ζητηθούν συμβουλές για βοήθεια. Επίσης σήμερα ίσως χρειαστεί κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας, όπου θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερότητα. Μην μεταφέρετε το άγχος σας στην προσωπική σας ζωή, δείξτε διαλλακτικότητα όπου χρειάζεται και είναι απαραίτητο.

Αιγόκερως

Η ασφάλεια είναι για σας το παν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, μην γίνεστε παρορμητικοί, εξετάστε όλες τις παραμέτρους για το πώς λειτουργούν οι γύρω σας, αν έχουν την ίδια αντίληψη και βλέψη των πραγμάτων με σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε θέματα που σας απασχολούν, στον συναισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

Η αυτοκυριαρχία των συναισθημάτων σας επιβάλλεται να υπάρξει για να βελτιώσετε θέματα που έχετε να συναντήσετε στον χώρο εργασία σας και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ο οδηγός της ημέρας, μην την προσπερνάτε, ιδιαίτερα σε όσα αφορούν τα οικονομικά σας. Προσέξτε τη διάθεσή σας ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σας, μιλήστε σε άτομα που εμπιστεύεστε.

Ιχθύες

Οι συνεργασίες σήμερα ευνοούνται και η κοινωνικότητά σας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, η οποία βρίσκει ανταπόκριση μέσα στον εργασιακό σας χώρο και σε νέες επαφές σήμερα. Οι στόχοι που έχετε θέσει εδώ και καιρό ώστε να εξελιχθείτε γνωρίζετε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση, βάλτε τα δυνατά σας. Εστιάστε περισσότερο στην συναισθηματική σας ζωή, η θετική διάθεση μπορεί σήμερα να βρει ανταπόκριση από όσους αγαπάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.