Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Στο νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή ο Νίκος Καρέλης

Άτυχος στάθηκε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Καρέλης. 
Αφού ένιωσε πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο άσος της Γκενκ διαπιστώθηκε ότι υπέστη πνευμονική εμβολή. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Έχοντας επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού), ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε ξανά άτυχος, καθώς αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Γκενκ ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος το βράδυ της Τετάρτης και γι’ αυτόν τον λόγο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί υποβλήθηκε στις σχετικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη πνευμονική εμβολή και κατά συνέπεια πρέπει να νοσηλευτεί για δυο ημέρες, ώστε να λάβει θεραπευτική αγωγή.

Ο Καρέλης θα πάρει πιθανόν εξιτήριο την Παρασκευή ή τα επόμενα 24ωρα και θα επιστρέψει οδικώς από την ισπανική πόλη Μπένιδορμ (όπου κάνει την προετοιμασία της η Γκενκ) στο Βέλγιο, καθώς οι γιατροί απαγόρευσαν να μπει σε αεροπλάνο.

Αυτό που έχει σημασία ωστόσο είναι ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό το πότε θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Πηγή: Sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.