Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Δεν φταίει ο άνδρας που οι γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό – Τι αποκάλυψε νέα έρευνα;

Ο γυναικείος οργασμός έχει γίνει αντικείμενο έρευνας για πολλούς ερευνητές και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων οι οποίοι έχουν καταλήξει σε πολλές και αντικρουόμενες θεωρίες και συμπεράσματα.

Η τελευταία σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε στην Journal Clinical Anatomy κι έγινε από την καθηγήτρια Ελίζαμπεθ Γιοντ η οποία εξηγεί την λειτουργία του γυναικείου οργασμού.

Η επιστήμονας κατέληξε σε μία σημαντική ανακάλυψη: «Φαίνεται πως ο λόγος που κάποιες γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους επαφών οφείλεται στην ανατομία των γεννητικών τους οργάνων. Αν η κλειτορίδα τους βρίσκεται μακριά από το άνοιγμα του κόλπου τότε δεν θα έρθουν σε οργασμό».

Τα αποτελέσματα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα γιατί αν είναι έτσι τότε θα αποφευχθούν πολλές συζητήσεις και διαπληκτισμοί καθώς τελικά δεν πρόκειται για λάθος ούτε των ανδρών ούτε των γυναικών!

Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, πιστεύεται ότι ορισμένες γυναίκες έχουν ανατομική προδιάθεση για ευκολότερους οργασμούς και μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Είναι οι γυναίκες στις οποίες υπάρχει μια απόσταση μικρότερη των 2,5 εκατοστών ανάμεσα στην κλειτορίδα και το άνοιγμα της ουρήθρας. Κι αυτό, γιατί σε αυτές η κλειτορίδα διεγείρεται περισσότερο κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

«Η σχέση της ανατομίας των γεννητικών οργάνων με τον οργασμό είναι τόσο ισχυρή ώστε, αν μια γυναίκα έχει μια απόσταση τριών εκατοστών μπορούμε να προβλέψουμε με βεβαιότητα πως δεν θα επιτευχθεί ο οργασμός μέσω της διείσδυσης», εξηγεί η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.