Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Συναγερμός στο Λευκό Οίκο μετά από πυροβολισμούς

Σε κατάσταση αποκλεισμού κηρύχθηκε ο Λευκός Οίκος μετά από πυροβολισμούς στην δυτική πλευρά του κτιρίου. Ενας σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πενήντα λεπτά διήρκεσε ο συναγερμός και ο αποκλεισμός στο Λευκό Οίκο μετά από πυροβολισμούς στο φυλάκιο της προεδρικής κατοικίας που βίισκεται στην δυτική πλευρά του κτιρίου.

Αμέσως ελεύθεροι σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου ακροβολίστηκαν στην στέγη του κτιρίου, ενώ η αστυνομία εκκένωνε τους δρόμους στην γύρω περιοχή. Κάποιο άνθρωποι άκουσαν ουρλιαχτά από την πλευρά της Λεωφόρου Pennsylvania.


«Αυτοκτονία από αστυνομικό»

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η υπόθεση δεν έχει να κάνει με τρομοκρατική επίθεση. Οπως εξηγούν, ένας άνδρας εμφανίστηκε στο φυλάκιο και πρότεινε ένα όπλο προς τον φρουρό που βρισκόταν εκεί, λέγοντας του «Πυροβόλησέ με, θα σε σκοτώσω». Ο φρουρός αμέσως τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η υπόθεση έχει να κάνει με αυτό που ονομάζεται αυτοκτονία από αστυνομικό», δηλαδή ο συγκεκριμένος άνθρωποςεπιδίωξε να βάλει τέρμα στη ζωή του προκαλώντας επεισόδιο με αστυνομικό.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ουάσιγκτον.



Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεν βρισκόταν στην προεδρική κατοικία, αλλά όπως έγινε γνωστό, την στιγμή του συμβάντος έπαιζε γκολφ στην αεροπορική βάση Αντριους.

Οι δημοσιογράφοι που περίμεναν να αρχίσει το μπρίφινγκ στην αίθουσα τύπου του προεδρικού μεγάρου, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, οδηγήθηκαν στο υπόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.