Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο Νικόλαος Καλλιβρούσης νέος προέδρος στα ταμεία πρόνοιας του ΝΑΤ


Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο διορισμός στις θέσεις του προέδρου του Ταμείου Προνοίας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Α.Ε.Ν.) και του προέδρου του Ταμείου Προνοίας Κατωτέρων Πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Κ.Π.Ε.Ν.), του Νικόλαου Καλλιβρούση.


Θετική γνώμη για την επιλογή του εξέφρασαν, όχι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά και όλοι οι παρόντες βουλευτές της αντιπολίτευσης. Στις τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές, από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, έπλεξαν το εγκώμιο του προέδρου των Ταμείων, επισημαίνοντας την εργατικότητα, το ήθος και την αποτελεσματικότητα που έχει επίδειξει κατά τη μακρά θητεία του στις θέσεις αυτές. Παρά το ότι δεν υπήρξαν διαφωνίες, η απόφαση της επιτροπής εκφωνήθηκε τυπικά ως "κατά πλειοψηφία", λόγω της απουσίας από τη συνεδρίαση βουλευτών από δύο κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.