Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ! Μετακομίζουν γιατί χωρίζουν Καρβέλας- Πάνια- Το θρίλερ και οι διαψεύσεις

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια χωρίζουν και μάλλον όλα δείχνουν…οριστικά, με το γνωστό μουσικοσυνθέτη να μετακομίζει σε νέο σπίτι.


Η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια θα παραμείνει στο σπίτι τους στην ιδία περιοχή. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Boxnews.gr, o μουσικοσυνθέτης Νίκος Καρβέλας είναι έτοιμος να μετακομίσει στο νέο του σπίτι, που νοίκιασε στη περιοχή της Εκάλης.

Πριν νοικιάσει το σπίτι φρόντισε να ενημερωθεί από τον ιδιοκτήτη εάν το σπίτι έχει 2 κρεβατοκάμαρες, για εκείνον και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Το δημοφιλές ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Απρίλη του 2010, μ’ ένα ανατρεπτικό Ροκ γάμο στο «Πολιτεία τένις club», παρουσία πολλών καλών φίλων και συγγενών… δεν μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα στη σχέση του…

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση ήρθαν και το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν θέλουν να μείνουν ούτε κάτω από την ιδία στέγη.

Πάντως άνθρωποι του οικογενειακού περιβάλλοντος επιβεβαιώνουν ότι οι φήμες αυτές δεν ισχύουν και ότι το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο απο ποτέ. Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια γεμίζει τις μπαταρίες για να ξεκινήσει τις εκπομπές μέσα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, το Epsilon, την πρώτη εβδομάδα μετά τις εκλογές.

ΠΗΓΗ: must.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.