Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κ. Μητσοτάκης: Θα ήθελα να γίνει το δημοψήφισμα για να υπερισχύσει το "Ναι"

Το ότι πίστεψε στον Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, όμως όπως τόνισε, τώρα, αισθάνεται «απογοητευμένος».

«Ο Τσίπρας με απογοήτευσε», ανέφερε, τονίζοντας πως αυτός πέτυχε να συνεργαστεί «με την Αριστερά».

«Έφερα το ΚΚΕ στην κυβέρνηση», είπε.

«Η Ευρώπη σήμερα είναι παρακμιακή, δεν υπάρχει η λάμψη της εποχής μου με Μιτεράν, Ντελόρ, Θάτσερ, Κολ, αλλά η Ευρώπη εξακολοθεί να είναι Ευρώπη», είπε, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απομονώσει την χώρα ενώ απώλεσε την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων.

«Αν αντιμετωπίσουμε με ειλικρίνεια την Ευρώπη μπορούμε ακόμα και σήμερα να βρούμε λύση. Η αλήθεια είναι ότι ζήσαμε πολλά χρόνια πάνω από τις δυνάμεις μας και σήμερα πρέπει να ζήσουμε με τις δυνάμεις μας», σημείωσε.

«Θα ήθελα να γίνει το δημοψήφισμα για να υπερισχύσει το "Ναι" και να μην υπάρχει το ερώτημα αν οι Έλληνες θέλουν την Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά με το τι πρέπει να γίνει για να αποφύγει η Ελλάδα το πλέον δυσμενές σενάριο, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, «η οποία μπορεί να κάνει άνετα εκλογές τις οποίες θα κερδίσει η ευρωπαϊκή πλειοψηφία, που σε 4 χρόνια θα μπορέσει να διορθώσει την ζημιά», είπε.

«Αν δεν γίνει αυτό τα πράγματα είναι μαύρα», σημείωσε.

«Κάνω έκκληση οι Έλληνες να ψηφίσουν το "ναι". Έχει μεγάλη πολιτική σημασία» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης με φόντο το δημοψήφισμα.

Έλεγα να μην υπερδανείζονται οι Έλληνες αλλά δεν με άκουσαν, ελπίζω τώρα να με ακούσουν, σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.