Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Θα τραγουδήσει ξανά ο Βοσκόπουλος μετά την επέμβαση; Τι αποκαλύπτει ο γιατρός του


Εξιτήριο πήρε το πρωί της Τετάρτης ο δημοφιλής τραγουδιστής έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Μαρία και τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου.

Μετά από ένα χειρουργείο αφαίρεσης όγκου στον πνεύμονα, όπου περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας, ο μέγας Τόλης Βοσκόπουλος επέστρεψε σπίτι του όπου θα ξεκουραστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο θεράπων ιατρός του δημοφιλή τραγουδιστή, Γαβριήλ Νταχάμπρε, διευθυντής της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της βιοψίας, που αναμένονται, καθώς τα πρώτα ευρήματα δεν είναι ανησυχητικά.

«Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη θεραπεία. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι πολύ καλά στην υγεία του, γι” αυτό άλλωστε παίρνει εξιτήριο μία εβδομάδα μετά την επέμβαση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει να τραγουδάει» δήλωσε o δρ Νταχάμπρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.