Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δραγασάκης: «Ποτέ δεν είπα ότι είναι ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα»

Διευκρινίσεις δίνει μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Σε διευκρίνιση των λεγόμενών του, προχώρησε ο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μέσω του λογαριασμού στο Twitter , υποστηρίζοντας ότι δεν άφησε ποτέ «παράθυρο» περί ματαίωσης του δημοψηφίσματος.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Τρίτης στην ΕΡΤ, ο κ. Δραγασάκης τονίζει μέσα από αναρτήσεις του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ότι ποτέ δεν ειπώθηκε πως «η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μη γίνει το δημοψήφισμα» ή ότι είναι «ανοικτό να ακυρωθεί το δημοψήφισμα» καθώς ούτε «εισηγήθηκα στον Τσίπρα να αποδεχτεί την πρόταση των θεσμών».

Με τρίτη ανάρτηση ο κ. Δραγασάκης χαρακτήριζε την ερμηνεία και την τον σχολιασμό απόλυτα θεμιτές τακτικές υπογραμμίζοντας πως η κραυγαλέα παραποίησή τους είναι απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη.

Νωρίτερα την Τρίτη ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ματαιώσει το δημοψήφισμα, ο κ. Δραγασάκης είχε πει «Αυτό είναι ένα πολιτικό θέμα. Η κυβέρνηση που αποφάσισε το δημοψήφισμα μπορεί να αποφασίσει και κάτι διαφορετικό. Γιατί προκηρύχτηκε το δημοψήφισμα; Για να πετύχουμε μια συμφωνία που θα εκπληρώνει κάποια κριτήρια».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δημοσιοποιήσει το σύνδεσμο με το βίντεο της συνέντευξης γράφοντας «σε πείσμα όσων σκόπιμα παραπλανούν, η απάντηση στα περί "εισήγησης Δραγασάκη για ψήφιση της πρότασης των δανειστών».





πηγή 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.