Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Και δεύτερος νεκρός από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ, συλλυπητήρια Λαφαζάνη

Και δεύτερος νεκρός από τους τραυματίες της έκρηξης που σημειώθηκε στα Ελληνικά Πετρέλαια στις 8 Μαΐου. 
Πρόκειται για τον Ντελιλάι Ραμαντάν ενώ νωρίτερα είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή ο Μπάμπης Δευτεραίος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν.

Από την έκρηξη, συνολικά είχαν τραυματιστεί έξι άτομα στη διάρκεια εργασιών συντήρησης που εκτελούνταν σε δεξαμενή των ΕΛΠΕ.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου ενός ακόμη εργαζόμενου, του Ντελιλάι Ραμαντάν, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στις 8 Μαΐουστα ΕΛΠΕ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του, όπως άλλωστε είχαν κάνει και με τον Μπ. Δευτεραίο.

Επίσης, δηλώνουν τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά τους με όλα τα δυνατά μέσα που διαθέτουν, όπως άλλωστε έχει δηλώσει ότι θα κάνει και η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ.

«Η άμεση και σε βάθος διαλεύκανση των αιτιών του τραγικού ατυχήματος στα ΕΛΠΕ και η πλέον παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων, καθίσταται τώρα ακόμη πιο επιτακτική και συνιστά υπέρτατο χρέος απέναντι στα θύματα της τραγωδίας», αναφέρουν παράλληλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.