Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Τα ζώδια της Κυριακής 24 Μαΐου



Κριός
Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τις ημέρες αυτές, καθώς κάποιες οικογενειακές υποθέσεις σας φορτίζουν την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο μια συζήτηση που θέλετε να κάνετε ίσως δεν πάρει την πορεία που θέλετε. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προσέχετε και αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια ή να κλείσετε συμφωνίες, καθώς κάποια κίνηση που θέλετε να κάνετε ίσως να είναι αρκετά παραπλανητική. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια αρκετά τυχερή περίοδο, δεν παύουν να υπάρχουν και σημαντικές παγίδες. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Απριλίου ευνοείστε γενικότερα.

Ταύρος
Ταύροι μου, η Σελήνη στον Καρκίνο (την Παρασκευή) σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην αναμίξετε όμως τους φίλους με τα οικονομικά σας. Κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας καθυστερούν, ενώ ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο και σας φορτίζει.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους αυτή είναι μια περίεργη περίοδος, με όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 21-22 Μαΐου να πρέπει να προσέχετε τόσο την υγεία σας όσο και τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Κάποιες υποθέσεις σας καθυστερούν. Αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος του μήνα αποφύγετε απατηλές καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της επαγγελματικής ή της κοινωνικής σας ζωής. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, ενώ ο Δίας ευνοεί την καθημερινή σας ζωή. Ενδεχομένως να συναντήσετε φίλους από τα παλιά.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει αξιαγάπητους, ενώ οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας. Όμως, η αντίθεση Αφροδίτης –Πλούτωνα δείχνει πιεστικές καταστάσεις στην συναισθηματική σας ζωή ή μοιραίες σχέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Ιουλίου. Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια σε κάποια σχέδιά σας για ταξίδια, μετακινήσεις ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, καθώς γενικότερα πολλά πράγματα αναθεωρούνται. Μετά το μεσημέρι της Παρασκευής τα οικονομικά σας φαίνεται να ευνοούνται.

Λέων
Ενώ ο κυβερνήτης σας Ήλιος έχει περάσει στους Διδύμους, ένα φιλικό ζώδιο για εσάς τους Λέοντες, αποφύγετε το Σάββατο να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας σε αυτές τις υποθέσεις σας. Γενικά, κάποιο σχέδιό σας, ένα ταξίδι που προγραμματίζετε, μπορεί να εμποδιστεί από ένα οικονομικό θέμα. Το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο θα έχετε ευχάριστα γεγονότα. Γενικά οι ημέρες αυτές είναι αντιφατικές καθώς υπάρχουν κάποιες παγίδες που πρέπει να ξεπεράσετε, ώστε να μπορέσει ο Δίας ανενόχλητος να σας φέρει τα ευχάριστα γεγονότα που υπόσχεται.

Παρθένος
Για τους Παρθένους που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 22-25 Αυγούστου) υπάρχει μια εμπλοκή σε οικογενειακά σας θέματα ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας τα οποία σας απασχολούν ιδιαίτερα. Αν είστε γεννημένοι στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αλλά λανθασμένη εκτίμηση σε θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας προσφέροντας σας την αγάπη και τη βοήθειά τους. Ενδεχομένως να αναθεωρήσετε κάποιες σκέψεις που κάνετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας θέμα.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις τόσο στην οικογενειακή όσο και στην συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Οκτωβρίου. Κάποια ταξίδια που θέλετε κάνετε και έχουν σχέση με την εργασία σας δεν αποκλείεται να εμποδιστούν ή να μην γίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί με δύο πλανήτες (Σελήνη και Αφροδίτη) στον Καρκίνο ευνοείστε ιδιαίτερα για να ανοίξετε νέους δρόμους για ταξίδια, μετακινήσεις και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Όμως, υπάρχει μια σοβαρή εμπλοκή σε ένα οικονομικό θέμα, ίσως ακόμη και σε ένα θέμα υγείας δικών σας προσώπων. Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα ένα σημαντικό επαγγελματικό σας ζήτημα, είναι προτιμότερο να αφήσετε να περάσουν λίγες μέρες και μετά να το προωθήσετε.

Τοξότης
Οι Τοξότες των δύο πρώτων ημερών(αν έχετε γεννηθεί 23-24 Νοεμβρίου) θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο με την υγεία σας όσο και με τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου μπορεί να εξαπατηθείτε από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του σπιτιού σας και αυτό να είναι αφορμή ώστε να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα, ιδιαίτερα από το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα. Μπορεί να έχετε σοβαρούς διαπληκτισμούς με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις και κάποιες αποφάσεις σας που τους αφορούν. Κάτι που αγαπούσατε μπορεί να πάρει τώρα ένα νέο δρόμο.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι, με την Σελήνη και την Αφροδίτη να βρίσκονται απέναντί σας, αισθάνεστε την ανάγκη να είστε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε όμως να πιέσετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Ιανουαρίου. Μην εκμυστηρεύεστε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ένα θέμα εργασίας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει μια εξαπάτηση ή μια αναθεώρηση.

Υδροχόος
Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη δράση για εσάς τους Υδροχόους! Την Παρασκευή ρυθμίστε πιεστικές δουλειές και εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, ενώ το Σαββατοκύριακο ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας μπορεί να έχουν υπερβολικά πολλές δουλειές οι οποίες μάλιστα μπορεί να εμπλέκονται και με τα οικονομικά. Όμως, προσοχή, μπορεί σε αυτά τα θέματα να υπάρξει μια παγίδα την οποία θα πρέπει να αποφύγετε.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς τα οικογενειακά σας θέματα είναι αυτά που σας πιέζουν άμεσα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 19-20 Φεβρουαρίου. Προσέχετε πάρα πολύ τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, αλλά και τις σχέσεις σας γενικότερα. Για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου ενδεχομένως, αργά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα, να υπάρξει μια λαθεμένη εκτίμηση πάνω σε θέματα που έχετε ήδη προγραμματίσει. Όμως, η συναισθηματική σας ζωή γενικότερα έχει να σας δώσει πολλά.

Πηγή: astrologos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.