Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΓΥΜΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θύμησες από Παρισι, η ευρηματική καμπάνια των 2 ολοκαίνουργιων αρώματων του ΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ




Ο παγκόσμιου φήμης Ελληνας σχεδιαστής Νίκος ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, μιλώντας για τα 2 ολοκαίνουργια αρώματά του αναφέρει: "Γυμνά «αγάλματα» λανσάρουν αρώματα"! Για οσους γνωρίζουν τον Νικο συναντούν στο νέο του εγχείρημα μνήμες απο προηγούμενες καμπανιες του, στο Παρισι, με κορυφαία μοντέλα τότε την σοκολατένια Ιμάν την Μπριγκιτε Νίλσεν τον διεθνούς φήμη Βαγγέλη Στολιδη κτλ. Σημερα ο εμπνευσμένος ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ λανσάρει στην ελληνική -και σύντομα στην παγκόσμια αγορά- δυο unisex, αισθησιακά αρώματα, το «Eau de Bleu» και το «Rouge» σε 50ml και 100 ml.



Με μια άκρως καλλιτεχνικη φωτογράφηση που επιμελήθηκε αποκλειστικά ο ίδιος, παρουσιάζει -μεσα απο αυτήν, μαζί με τα αρώματα του- τις πρωτοποριακές συλλογές εσωρούχων του, ενώ εστιάζει σήμερα, παράλληλα με την ανδρική σειρά ένδυσης, στο χώρο της ομορφιάς, εμπνευσμένος απο τα βασικά χρώματα του ορατού φωτός. Η σύνθεση των δυο eau de parfum, αποτελείται απο συνθέσεις φυσικών στοιχείων και όχι συνθετικών.


Το πρώτο διαθέτει αρώματα κέδρου,αγγειόσπερμου(vetyver),καφέ Αιτής,λιβανιού,μύρου, πατσουλί,μοσχολίβανου, που σμίγουν με μια ρετσίνη απο το Σιάμ,λουλουδια λεμονιάς και πορτοκαλιάς καθώς και λάβδανο μοσχογάλης...


 Ενώ το δευτερο μεταφέρει όλο τον ερωτισμό της Ανατολής με μια σύνθεση από εγγλέζικα γλύκα,λιβάνι,βασιλικό,γιασεμί,ξηρά φρούτα ροδάκινα ,το σπάνιο κινέζικο λουλούδι όσμανθο,σανδαλόm ξυλο,κέδρο και καραμέλα'


Τα μπουκαλάκια των αρωμάτων σχεδιάστηκαν εμμπνευσμενα απο μινιμαλιστικά γλυπτά και είναι διάφανα με τη σφραγίδα του Nikos σε μαυρισμένο ασημί και χρυσό. Στην φωτογραφική τους καμπάνια το γυμνό, αγαλμάτινο κορμί πρωταγωνιστεί, ενώ συμμετέχει αποπνέοντας σεξουαλικότητα και η πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κούκιου. *Η επίσημη παρουσιαση των δυο νέων αρωμάτων ΝΙΚΟΣ θα γινει τη Δευτερα 30 Μαρτίου στην καινούρια επίσημη μπουτίκ του Nikos Apostolopoulos, στην οδό Σκουφά 19 και Ηρακλειτου, στο Κολωνάκι σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Του Γιάννη Αρμουτιδη 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.