Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Θανάσης Ματζίλης. Mε τη στόφα του νέου σταρ.

Ένας νεος και πολλα υποσχόμενος καλλιτέχνης "γεννημενος" απο το μουσικό σχολείο του Βόλου, ειναι ο Θανάσης Ματζίλης.


Ο 22 χρονος ταλαντούχος ερμηνευτής , ο οποιος ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι απο τα 15 του και εγινε ευρύτερα γνωστός στα 17 του, δια μέσω των εκπομπών του Σπύρου Παπαδόπουλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία της Μαγνησίας.




Από πολύ μικρός ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τραγούδι, σπουδάζοντας ταυτόχρονα κιθάρα και μπουζούκι. Αμεσως μετα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Μουσικής παραγωγής - Δισκογραφίας & Μουσικής τεχνολογίας...

Ο Θανάσης Ματζιλης έχει λάβει μέρος σε συναυλες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι: Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μπάσης, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, κ.ά.

Έχει συνεργαστεί επίσης με την ορχήστρα ”Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας" δίπλα σε καταξιωμένους μουσικούς καθώς και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της ορχήστρας Ανδρέα Κατσιγιάννη ο οποίος υπήρξε και καθηγητής του.

Ο 22χρονος τραγουδιστής μενει πλέον μονιμα στην Αθήνα, ενώ πραγματοποίησε ηδη την πρώτη του συμμετοχή στο δίσκο "Οι Φωνές Σ' Αυτή Την Πόλη" με το τραγούδι "Τελείωσε ο χρόνος", με το Γιώργο Νταλάρα.

Ο Θανάσης Ματζιλης εχει τη στόφα ενος νέου σταρ...



ja'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.