Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ έξω από το μαιευτήριο κατά την έξοδο Ρέμου-Μπόσνιακ!

Σίγουρα και εσείς θα έχετε απορήσει γιατί δεν έχετε δει φωτογραφίες κατά την έξοδο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, όπως συνηθίζεται με πολλά ζευγάρια της showbiz.

Για όλα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το μαιευτήριο την στιγμή της αναχώρησης του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ και το μωρό τους, γίνεται συζήτηση στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Ένα περιστατικό που δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Ως συνηθίζεται πολλοί φωτογράφοι περίμεναν την έξοδο του ζευγαριού.

Ο τραγουδιστής θέλοντας να προφυλάξει τις προσωπικές του στιγμές, παρακάλεσε ευγενικά να μην σηκώσουν τις φωτογραφικές κάμερες. Ευχαριστώντας τους για το κόπο τους να είναι εκεί. Κάποιος συγκεκριμένος όμως φωτογράφος, ήταν αυτός που δεν φέρεται να είχε διάθεση να συμμορφωθεί με την επιθυμία-παράκλιση του τραγουδιστή… Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και να επικρατήσει μια αναστάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.