Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ιρλανδία: «Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στον Αλ. Τσίπρα ο επικεφαλής του Sinn Fein


Ο επικεφαλής του Sinn Fein της Ιρλανδίας Τζέρι 'Ανταμς τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις εκλογές, γνωστοποίησε σήμερα σε σημείωμά του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τζέρι 'Ανταμς εξέφρασε τη λύπη του διότι δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη σημερινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, αν και το ήθελε πολύ και υπογράμμισε ότι το Sinn Fein δίνει κι αυτό τη δική του μάχη στην Ιρλανδία, με πολλούς κοινούς στόχους με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ιρλανδός πολιτικός επισήμανε, επίσης, ότι παρακολουθεί με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι από τη Δευτέρα, τόσο το κόμμα του, όσο και ο ίδιος θα είναι δίπλα στην Ελλάδα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε τον Τζέρι 'Ανταμς, επισήμανε ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ιρλανδία και την εντυπωσιακή άνοδο του Sinn Fein, το οποίο δείχνει να έχει δυναμική διεκδίκησης της εξουσίας και τον διαβεβαίωσε, με τη σειρά του, ότι από τη Δευτέρα η συνεργασία ανάμεσα στον ελληνικό και τον ιρλανδικό λαό θα γίνει ακόμα πιο στενή.

express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.