Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Η φιλοσοφία στο Μπουντουάρ''- Μαρκήσιος ΝΤΕ ΣΑΝΤ Κινηματοθέατρο


Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΝΤΕ ΣΑΝΤ εν αθήναις.
Από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή θα μας επισκέπτεται
στο Θέατρο-εν αθήναις.(ιάκχου 19 Γκάζι)

Το πολύκροτο μυθιστόρημα του Μαρκησίου Ντε Σαντ Η Φιλοσοφία στο Μπουντουάρ δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1795 και αποτελεί σκανδαλώδη παρωδία των παιδαγωγικών μυθιστορημάτων που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στη Γαλλία του 18ου αιώνα.


Το μυθιστόρημα αναφέρεται στην αποπλάνηση της νεαρής Ευγενίας από τον ακόλαστο Ντολμανσέ και την μύησή της στη φιλοσοφία και τις πρακτικές ενός ακραίου ηδονισμού.
Το έργο παρουσιάζεται από τις 12 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο θέατρο Εν Αθήναις, σε δύο παραστάσεις, στις 9.15 και στις 12 μ.μ. σε μετάφραση και ελεύθερη θεατρική διασκευή του Ηρακλή Δ. Λογοθέτη και σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαθεοδώρου. Το σκηνικό και τα κοστούμια οφείλονται στην Μαρία Δαμίρη, η μουσική στον Σάκη Τσιλίκη και οι φωτισμοί στον Κώστα Ευφροσύνη. Παίζουν κατά σειρά εμφανίσεως οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Μαρτζούκος, Δήμητρα Μπουρνελέ, Κυριακή Υψηλάντη, Ιουλία Φάλια, Νέστορας Αυχιανές και Στέλιος Βέργος.


Εν Αθήναις, Ιάκχου 19, Γκάζι, τηλ. κρατήσεων 210- 3425170 και 6976-907589. 


Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ, φοιτητικό- άνεργοι 8 ευρώ. Γενική είσοδος μεταμεσονύκτιας παράστασης 8 ευρώ.

jimys stasinopoylos!










χορηγοί:





  
js

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.