Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Χαστούκι στον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ Δημήτρη Μελισσανίδη


Κόλαφος η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ
Κόλαφο για τη διοίκηση του ΟΛΠ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη συνιστά η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ακύρωσε τον διαγωνισμό-μαϊμού που είχε στηθεί για τη μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση του έργου της συλλογής στερεών αποβλήτων στο λιμάνι του Πειραιά. 


Οπως πρώτα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» είχαν αναδείξει, ο διαγωνισμός είχε στηθεί με τη γνωστή μέθοδο της υπογραφής σύμβασης παραχώρησης επί του έργου που θα κατασκεύαζε σε δικό του χώρο ιδιώτης επενδυτής. Οι όροι του διαγωνισμού ήταν κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα μιας εταιρείας που διατηρούσε στενές σχέσεις με τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη. Επρόκειτο για γιγαντιαίο σκάνδαλο και αυτό το γνώριζε από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του ΟΛΠ. Γι’ αυτό η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ακυρώνει τον διαγωνισμό, καθιστά τη διοίκηση του ΟΛΠ υπόλογη απέναντι στη Δικαιοσύνη για συνέργεια στη μεγάλη αυτή απάτη. Αποκαλύπτει επίσης τις μεθόδους και τις πρακτικές που εξακολουθούν να εφαρμόζουν κάποια «γατάκια» στο λιμάνι, που ονειρεύονται μονοπώλια ακόμη και στα έργα συλλογής στερεών αποβλήτων. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και κυρίως το παρασκήνιο της όλης ιστορίας κάνουν λόγο για μεγάλη ήττα του γίγαντα Μελισσανίδη. Κι ακόμη δεν έχει δει ΤΙΠΟΤΑ. Τα καλά και τα μεγάλα, που σχετίζονται με τις αποθήκες, τις πλαστές εγγυητικές και το ΣΔΟΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.