Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη


Σοβαρό τροχαίο συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην Πέτρου Ράλλη.


Δύο νεκροί -ένας άνδρας και μία γυναίκα- ήταν εντέλει οι νεκροί του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, στο ύψος του κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταγωγών, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΕΚΑΒ

Τα αίτια της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του ΙΧ, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες.

Έχασε, όμως, τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

Αρχικά χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι, η οποία εξέπνευσε επιτόπου. Στη συνέχεια το όχημα έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε.

Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.


Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης.

Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Real.gr ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ από realmedialive




Real.gr ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ από realmedialive


Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο οδηγός θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.