Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

17χρονη μητέρα(;) σκότωσε το μωρό της και ύστερα το έψησε

Μια 17χρονη διέπραξε ένα άνευ προηγούμενου έγκλημα. Αφού πρώτα σκότωσε το νεογέννητο μωρό της, το έπνιξε, στη συνέχεια πήρε το άψυχο κορμάκι του και προσπάθησε να το αποτεφρώσει μέσα σε μια ξυλόσομπα.


Το πραγματικά απεχθές έγκλημα συνέβη στη Ρουμανία. Η 17χρονη ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε κανείς, ούτε οι γονείς της, ούτε φίλοι. Μάλιστα, παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της, «δεν φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης», όπως δήλωσε μια φίλη της σε ρουμανικά Μέσα.

Γέννησε ενώ οι γονείς της απουσίαζαν από το σπίτι. Μόλις το μωράκι ήρθε στη ζωή, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να το πνίξει με ένα μαξιλάρι. Στη συνέχεια έριξε το μωρό μέσα στη ξυλόσομπα ώστε να αποτεφρωθεί και έτσι να μην μάθει ποτέ κανείς τι συνέβη, αλλά και να μην αφήσει ίχνη.

Πράγματι, η πράξη της πέρασε απαρατήρητη και ίσως να μην είχε μαθευτεί ποτέ ό,τι συνέβη εάν δεν το μαρτυρούσε η ίδια. Την επόμενη ημέρα, στο σχολείο, άρχισε να το λέει στους συμμαθητές της.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα είδος άρρωστου αστείου αλλά όταν άρχισε να μπαίνει σε λεπτομέρειες, συνειδητοποιήσαμε ότι έλεγε αλήθεια» δήλωσε μια συμμαθήτριά της.

Η ιστορία έφτασε και στα αυτιά μιας δασκάλας, η οποία και ενημέρωσε την αστυνομία. Η κοπέλα συνελήφθη και ομολόγησε στις Αρχές τι είχε κάνει.

«Είπε ότι φοβόταν πολύ τους γονείς της και αν ανακάλυπταν ότι ήταν έγκυος, θα θύμωναν πολύ», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας.

Ο πατέρας της κοπέλας είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη του ήταν παντρεμένη (!) κατά το παρελθόν αλλά είχε χωρίσει και είχε επιστρέψει στο σπίτι ενώ τόνισε ότι δεν κανείς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα μέχρι που έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία.

Η δράστης θα περάσει από ψυχολογικά τεστ και αν βρεθεί υγιής, θα κατηγορηθεί για φόνο και θα αντιμετωπίσει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.