Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πάτρα: Έρχεται το πρώτο κομμωτήριο με ημίγυμνες κομμώτριες



Sexy strip κομμωτήριο φαίνεται ότι θα αποκτήσει μέχρι τα Χριστούγεννα η Πάτρα.


Η ιδαιτερότητα της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι ότι οι κομμώτριες θα κρατούν ψαλίδια και χτένες φορώντας μόνο τα… απαραίτητα!

H ιδέα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανήκει σε επιχειρηματία που διαθέτει κατάστημα με ερωτικά είδη στην Αχαϊκή πρωτεύουσα το γραφείο του οποίου έχει κατακλυστεί από βιογραφικά καθώς ήδη δημοσιεύθηκαν οι πρώτες αγγελίες για τις θέσεις.

Δέλεαρ είναι η υπόσχεση για μισθό της τάξης των 2.000 ευρώ καθώς η αγγελία αναφέρει τα εξής: Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε μας για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρα. Αμοιβή 1.500-2.000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!».



Αντίστοιχη αγγελία δημοσιεύθηκε και για άνδρες κομμωτές καθώς το κομμωτήριο θα απευθύνεται και σε γυναίκες πελάτισσες.

Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο άνδρες κομμωτές και δύο γυναίκες κομμώτριες και στην πορεία θα δούμε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προσλάβουμε και άλλους, εξηγεί ο Ανδρέας Νιφόρος.

Τα τηλέφωνα, πάντως, για τα ραντεβού έχουν σπάσει ήδη καθώς η χρέωση δεν θα είναι πιο αυξημένη λόγω των ελαφρώς ενδεδυμένων κομμωτριών και θα κυμαίνεται στα 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.