Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα ο γάμος του Κλούνεϊ

Ηθοποιοί, μόδιστροι και διεθνούς φήμης καλεσμένοι βρίσκονται από χθες στην Βενετία για τον πολυσυζητημένο γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο αμετανόητος και γοητευτικός εργένης του Χόλιγουντ το πήρε απόφαση και «δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, την εκλεκτή της καρδιάς του.

Μπορεί οι φήμες να θέλανε το ζευγάρι να παντρεύεται το Σάββατο ωστόσο οι τοπικές αρχές της Βενετίας πρόδωσαν το μυστικό τους καθώς ανακοίνωσαν πως την προσεχή Δευτέρα μεταξύ 12 και 14:00 το μεσημέρι θα κλείσουν οι δρόμοι γύρω από την γέφυρα Ca'Farsetti, όπου βρίσκεται το δημαρχείο.


Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο ενώ τη Δευτέρα τα στενά σοκάκια και οι πλακόστρωτες διαβάσεις θα κλείσουν και δε θα επιτρέπεται τόσο στους πεζούς όσο και στους δημοσιογράφους να πλησιάσουν

Το γαμήλιο μυστήριο θα τελεστεί στην Πόλη των Δόγηδων, στην αναγεννησιακή πόλη της Ιταλίας, ένα μέρος που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι μιας εκεί πρωτογνωρίστηκαν, εκεί έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και εκεί συνηθίζουν να κάνουν τις περισσότερες βόλτες τους,

Το μυστήριο θα τελέσει ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης και καλός φίλος του ηθοποιού, Ουόλτερ Βετρόνι.

Άγνωστη παραμένει η ώρα τέλεσης του μυστηρίου καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμεί να δημοσιοποιήσει οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο για τον γάμο.

Η Αμάλ έχει επιλέξει νυφικό της Σάρα Μπάρτον, του οίκου Αλεξάντερ Μακ Κουίν. Τον ίδιο οίκο είχε εμπιστευτεί και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.


Το γαμπριάτικο κοστούμι του 53χρονου Τζορτζ Κλούνεϊ, θα είναι του οίκου Αρμάνι, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής!

Ο γάμος θα τελεστεί στο 24 δωματίων «Canal Grande», διακοσμημένο από τον περίφημο αρχιτέκτονα Μικελάντζελο Γκουγκενχάιμ ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 1.270 ευρώ την βραδιά..



Το ζευγάρι μαζί με την κολλητή φίλη του Κλούνεϊ, Σίντι Κρόφορντ και τον σύζυγό της

Ανάμεσα στους καλεσμένους, θα είναι το σούπερ μόντελ, Σίντι Κρόφορντ, η οποία θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της, η Σάντρα Μπούλοκ, και ο κολλητός του φίλος Ματ Ντέιμον με τη σύζυγο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παρών θα δώσουν και οι πρόσφατα παντρεμένοι, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί αλλά και ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο.


Ο Ματ Ντέϊμον και η σύζυγός του Λουτσιάνο Μπαρόσο θα δώσουν το παρών

Η καταγωγή της αγαπημένης του Κλούνεϊ φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του μπουφέ καθώς τα εδέσματα του γάμου λέγεται ότι θα είναι λιβανέζικα. Ταμπουλέ, φαλάφελ, χούμους, αρνί και άλλα φαγητά από την περιοχή του Λιβάνου έχουν επιλέξει οι νεόνυμφοι για τους προσκεκλημένους του.

Η 36χρονη Αλαμουντίν είναι από τις λίγες δικηγόρους που χειρίζονται άπταιστα την αγγλική, τη γαλλική και την αραβική γλώσσα, γεγονός που συνέβαλε ώστε να την καλούν ως σύμβουλο σε διάφορες μεγάλες διεθνείς υποθέσεις.
Είναι ίσως η πρώτη που ο υποψήφιος γαμπρός ερωτεύεται πραγματικά και σίγουρα η πρώτη φορά που ενθουσιάζεται τόσο με μια γυναίκα.


Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ να κατεβαίνει στην πολιτική σκηνή αμέσως μετά τον γάμο του.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι το γεγονός αυτό εξηγεί και την απόφαση του γάμου, αφού ο πολιτικός βίος στην Αμερική δεν υφίσταται για τους άγαμους άνδρες.

real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.