Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Το iPhone 6 έρχεται στα μέσα Σεπτέμβρη


Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη παρουσίαση νέου hardware αλλά και software για το 2014.

Η εταιρεία με μεγάλη προσοχή φέρετε να ετοιμάζει το Keynote της για τα μέσα Σεπτεμβρίου όπου και θα μας παρουσιάσει το iPhone 6 καθώς και το ολοκληρωμένο iOS 8.

Ποιο πιθανές ημερομηνίες παρουσιάζονται αυτές της 2ης και 3ης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που ίσως δώσουν ακόμη και μια μικρή παράταση. Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη.

Κατά την διάρκεια του εν λόγω event θα έχουμε την παρουσίαση του iPhone 6 με μια οθόνη 4.7 ιντσών αλλά παραμένει αβέβαιο το γεγονός αν το μεγαλύτερο 5.5 ιντσών θα παρουσιαστεί παράλληλα.

Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλα τα εσωτερικά τεστ αλλά έχει ετοιμαστεί και η γραμμή παραγωγής.

Παράλληλα η Apple δουλεύει πυρετωδώς έτσι ώστε να ολοκληρώσει και το iOS 8 το λογισμικό δλδ που θα βρίσκεται εγκατεστημένο στο iPhone 6.

Τα πλάνα θέλουν μάλλον την εταιρεία να παρουσιάζει την 5η και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία beta στους προγραμματιστές της την Δευτέρα 4 Αυγούστου.

Η Golden Master έκδοση γνωστή και ως GM του iOS 8 θα ολοκληρωθεί είτε στο τέλος Αυγούστου ή το αργότερο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου έτσι ώστε οι πάροχοι να προλάβουν να κάνουν τα δικά τους τεστ.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.