Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Σούπερ σέξι στα 44

Αν και βρίσκεται μια ανάσα πριν από τα 45 η Τζένιφερ Λόπεζ διατηρεί ένας από τα πλέον καλογυμνασμένα και σέξι κορμιά της διεθνούς σόουμπιζ. 

Η προσφάτως χωρισμένη λατίνα σταρ φαίνεται να απολαμβάνει την εργένικη ζωή και δείχνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να αναζητήσει έναν νέο έρωτα.


«Μείνε ακίνητη, μου φώναξε!» Αυτό έγραψε στη σελίδα της στο Instagram η 44χρονη σταρ κάτω από την φωτογραφία που τράβηξε η στενή της φίλη Λία Ρέμινι με την οποία διασκεδάζει και κάνει διακοπές τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φοράει ένα μικροσκοπικό σκούρο καφέ μπικίνι και ένα ψάθινο καπέλο. Αυτό βέβαια που εντυπωσιάζει είναι οι άψογοι κοιλιακοί της και βέβαια το τροπικό της μαύρισμα.

Ο φωτογραφικός φακός δεν κατάφερε να εντοπίσει τα δίδυμα της Τζένιφερ Λόπεζ, Μαξιμίλιαν και Έμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν διακοπές με τον πατέρα τους Μαρκ Άντονι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.