Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τα ζώδια της Τρίτης 22 Απριλίου



ΚΡΙΟΣ: Το να είστε απόλυτοι είναι ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας. Καταπολεμήστε το άγχος και εμπνευστείτε από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτό σας σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες σας υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο. Μην κάνετε κατάχρηση της υπομονής των συνεργατών σας και μη μετέχετε σε συζητήσεις που θα προκαλέσουν σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σας σε αυτές. Ξεκινήστε πρώτα επιλύνοντας τα πρακτικά σας θέματα, εργασιακά και οικονομικά. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη, αν δεν θέλετε να χαλάσετε μια φιλία χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στα πιο δύσκολα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας ένα φύλακα άγγελο. Ακόμα και με κόπο και σχετικό άγχος, καταφέρνετε να επιλύσετε προβλήματα που σας περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ: Να μην είστε υπερβολικοί σε τίποτε, καθώς η μέρα επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα τόσο στον προσωπικό σας χώρο όσο και στον εργασιακό. Διατηρήστε τις αντοχές σας σε υψηλά επίπεδα, περιφρονώντας άτομα που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας σχέδια. Ο,τι δεν μπορεί να γίνει αφήστε το για αργότερα που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί κάποιοι θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά αυτά που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε. Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν όπου θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του και μη βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο, εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο. Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά, με ουσιαστικό διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά σας ζητήματα. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται για τη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί και πρέπει να θέσετε ένα τέλος. Μην πιέζετε τα πράγματα, αλλά αντίθετα αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας. Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω.


ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγαλύτερός σας εχθρός είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Με τόσες εναλλαγές στη διάθεσή σας το σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.