Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στα δικαστήρια η Χριστίνα ΔΕΛΛΗ με τους δολοφόνους Ζώων ...

Αποκλειστικό 07
Στα δικαστήρια η Χριστίνα ΔΕΛΛΗ με τους δολοφόνους Ζώων 
Ως μάρτυρας κατηγορίας βρέθηκε η τραγουδίστρια ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΔΕΛΛΗ στην υπόθεση δίωξης των δυο δολοφόνων ζώων. Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ μήνυσε τους δυο κατηγορούμενους, ενώ μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων παραλίγο να τους λιντζάρουν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Οι δυο κατηγορούμενοι απέσπασαν με δόλο από την ΤΡΑΓΟΥΔΊΣΤΡΙΑ -με τη δικαιολογία της υιοθεσίας- τα δυο ημιαιμα κουταβάκια και μετά εξαφανίστηκαν. Τα στοιχεία που έδωσαν στην ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΔΕΛΛΗ, η οποία είναι ΥΠΕΎΘΥΝΗ μιας φιλοζωικής οργάνωσης στην Σαλαμίνα ήταν πλαστά. Αναζητώντας τους η ΔΕΛΛΗ για να ρωτήσει για την πορεία της υιοθεσίας βρέθηκε προ εκπλήξεως. Κανένα στοιχείο δεν ήταν αληθινό. Απευθύνθηκε αμέσως στην ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ κ μέσα από αναζήτηση στο fb βρήκε τα ίχνη των πλαστογράφων. Απο κει κ πέρα η υπόθεση πήρε το ΔΡΟΜΟ της δικαιοσύνης. Αφού το ένα κουταβάκι -σύμφωνα με δήλωση της "δολοφόνου"- πέθανε από ασφυξία στο αμάξι κ το άλλο το έχασαν. Η ΧΡΙΣΤΊΝΑ πιστεύει ότι η σπείρα των δυο δολοφόνων εφοδιάζει κουταβάκια, ως τροφή για φίδια σε ιδιοκτήτες τους! Φρικιαστικό!


js

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.