Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Ιουνίου



Κριός

Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται άκρως θετικές για τους περισσότερους από εσάς.

Ταύρος

Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ελέγξγε τις αντιδράσεις σας, γιατί το κλίμα θα είναι πολύ φορτισμένο μέσα στη σχέση σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Κάντε υπομονή, τα δεδομένα θα αλλάξουν το αμέσως το επόμενο διάστημα. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε.

Δίδυμοι

Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Όσοι είστε μόνοι θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, πιο ουσιαστικό. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό η ψυχολογία σας δεν θα είναι καθόλου καλή, απομονώνεστε από τον κόσμο και από το ταίρι σας για να ηρεμήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε.

Καρκίνος

Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο ερωτικός τομέας θα είναι ισορροπημένος αλλά πάντα με προσοχή. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

Λέων

Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε συνεργασίες και συμφωνίες και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Παρθένος

Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Προσέξτε στο τέλος της εβδομάδος για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά. Συγχρόνως θα αρχίσετε να αξιολογείτε τους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν στην καθημερινότητα σας και θα κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά αξίζουν και είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Ζυγός

Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αντί να διαπληκτιστείτε με τους δικούς ανθρώπους άδικα. Μπερδεμένους και αρκετά σκεπτικούς σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με τα συναισθήματά σας και σκεφτείτε θετικά. Στα οικονομικά τα έξοδα σας θα είναι περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει και θα αγχωθείτε πολύ.

Σκορπιός

Μην εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε τρίτους. Η καλύτερη λύση θα ήταν να περιμένετε το φθινόπωρο για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας.

Τοξότης

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στον πανικό σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να δείτε πρώτα από όλα τα δικά σας λάθη αλλά και να αναθεωρήσετε παράλληλα όπου αυτό χρειάζεται τις απόψεις σας σχετικά με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας ή να βάλετε καινούργιους πιο επεκτατικούς.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Θα χρειαστεί να επιστήσετε την προσοχή σας, σε προτάσεις που θα σας γίνουν για γρήγορο και εύκολο κέρδος. Κάποια από τα μελλοντικά σας σχέδια ή κάποια διαδικαστικά θέματα εξακολουθούν να καθυστερούν αλλά μην απογοητεύεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Πολλοί από εσάς ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις των όποιων στόχων είχατε θέσει στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπετε για εσάς. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας βλάψουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστείτε σε πολλά θέματα τη βοήθεια των συνεργατών σας.

zodia123.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.